Kan brødre og søstre dele soverom?
Kan brødre og søstre dele soverom?

Video: Kan brødre og søstre dele soverom?

Video: Kan brødre og søstre dele soverom?
Video: Brødre Og Søstre 2024, Kan
Anonim

Et svært vanlig spørsmål som dukker opp i varetektssøksmål er om det er ulovlig for en bror og søster til dele en soverom . Det korte svaret er: Nei. Det er ikke ulovlig i noen stat for motsatt kjønn søsken til dele en soverom . Det er sant for barn i alle aldre - spedbarn, små barn og tenåringer.

Følgelig, hvor lenge kan bror og søster dele soverom?

Vi bor i et lite hus med bare to soverom . Vi planla å få den lille gutten vår til å sove i vår rom de første seks månedene og deretter dele en soverom med hans søster . Men noen har fortalt meg det søsken av det motsatte kjønn bør ikke dele en soverom etter fylte 2 eller 3 år.

På samme måte, når kan søsken begynne å dele rom? Men det er ikke en du trenger å miste søvn over - i hvert fall ikke lenge med disse tipsene å lage rom - deling så fredelig som mulig for babyen, søsken og du. Selv om det ikke er noen magisk alder for å flytte barn sammen, foreslår mange veteranmødre å vente til babyen din sover gjennom natten for å flytte.

Videre, i hvilken alder bør en bror og søster slutte å dele soverom?

Det er ingen lov - brødre og søstre kan dele rom helt gjennom barndommen til de forlater hjemmet. Det er kun relevant for beslutninger om hvor mange soverom for sosial bolig, eller hvis du foster/adopterer. Ellers kan du ordne familien din i hva som helst rom du (eller de) velger. avaik rådet er 9/10.

Kan jeg dele soverom med barnet mitt?

Generelt sett er de fleste enige om at et år eller to er gjennomførbart, med babyer og foreldre som deler soverom de første månedene, før den ene eller den andre decamperer for de levende rom . Men mange kommentatorer – med barn i alderen 4 til 11 – sa at de sameksisterte lykkelig i flere år.

Anbefalt: