I hvilken alder kan jeg få en sugar daddy?
I hvilken alder kan jeg få en sugar daddy?

Video: I hvilken alder kan jeg få en sugar daddy?

Video: I hvilken alder kan jeg få en sugar daddy?
Video: Can I Be Your Sugar Daddy? 2024, April
Anonim

Så lenge du ikke er yngre enn 18, føler jeg at det er akseptabelt å date eldre menn. 18 er som gullet alder . En akseptabel alder for en super baby ville være 19 så lenge de er modne og gode alder for en sugar daddy ville vært rundt 30 bare for å gjøre sikker på at de er stabile og modne og vet hva det er de vil ha.

På denne måten, kan en 17-åring være en sukkerbaby?

Nei, det er ikke lurt å få en sugar daddy på 17 , eller uansett alder. Når du først begynner på den stien, vet du ikke hvor den vil lede. Jeg har vært sammen med dusinvis av sukker babyer og hver og en av dem har hatt store psykologiske problemer.

Videre, hva er gjennomsnittlig godtgjørelse for en sukkerbaby? Ifølge Seeking.com gjennomsnittlig sukkerbarnetillegg er et sted rundt $3000 per måned. Med sukker pappa godtgjørelser fra $1000 til $5000 per måned.

Kan en 15 åring på denne måten få en sugar daddy?

Jenter så unge som 15 har listet seg opp på verdens største ' sugar daddy ' nettsted for å møte velstående eldre menn. The Sunday Times rapporterer at SeekingArrangement har aktive profiler fra tenåringer i alderen 15 , 16 og 17 som utgir seg for å være 18- år - gammel kvinner.

Hva gjør sukkerbarn?

EN sukker baby er en person som mottar kontanter, gaver eller andre økonomiske og materielle fordeler i bytte for selskap. Det inkluderer vanligvis sex eller intimitet. Den betalende partneren er vanligvis rikere og eldre.

Anbefalt: