Hvorfor hjelper kvinnen fra Jur Chol-stammen Salva?
Hvorfor hjelper kvinnen fra Jur Chol-stammen Salva?

Video: Hvorfor hjelper kvinnen fra Jur Chol-stammen Salva?

Video: Hvorfor hjelper kvinnen fra Jur Chol-stammen Salva?
Video: The Trouble with Chicken (full documentary) | FRONTLINE 2024, Kan
Anonim

De kvinne fra Jur - chol stamme bringer ham mat og lar ham bli i låven fordi det ikke er vondt blod mellom stammene. Soldatene vil forlate en gammel kvinne alene; den ville være farlig for henne å reise med Salva.

Bare så, hva var den gamle kvinnens begrunnelse for ikke å ta Salva med seg?

De gammel dame sa det var for farlig til ta med Salva men hvis hun går alene vil opprørerne dra henne alene fordi hun er en gamle damer . Hva var den gamle kvinnens begrunnelse for at hun ikke tok Salva med seg ? Salva oppdager Dinka-arrmønstrene som beviser henne en del av Dinka-stammen.

Deretter er spørsmålet hvorfor alle forlater Salva på slutten av kapittelet? De alle sammen permisjon ham bak fordi de ikke hadde råd til å ta seg av et barn, mens de knapt overlevde seg selv; de trodde han ville være en byrde for dem.

På samme måte, hvorfor blir Salva fornærmet for å bli kalt foreldreløs?

Kvinnen mater og snakker med Salva og lar ham sove over. Han er fornærmet fordi han har en familie, men han vet bare ikke hvor de befinner seg. Soldatene vil la henne være i fred fordi hun er en gammel kvinne.

Hva er galt med Akeer. Hva er symptomene hennes?

Hva er valget familien står overfor? Akeer har kramper, magesmerter, diaré, noen ganger feber. Familien må bestemme om de skal dra henne hvile eller reise noen dager gange til en klinikk.

Anbefalt: