Hva symboliserer den gamle kvinnen i Fahrenheit 451?
Hva symboliserer den gamle kvinnen i Fahrenheit 451?

Video: Hva symboliserer den gamle kvinnen i Fahrenheit 451?

Video: Hva symboliserer den gamle kvinnen i Fahrenheit 451?
Video: ЯЖЕМАТЬ ИЗ РОССИИ ПРОТИВ ТАТУ. ЯЖЕМАТЬ ИСТОРИИ РЕДДИТ 2024, Kan
Anonim

I Fahrenheit 451 , den kvinne brenner seg, antagelig, for å bli en martyr for sin sak. Hennes selvmord øker innsatsen. Romanen er full av bibelske hentydninger, og den kvinne å gå opp i flammer, slik kristne martyrer er kjent for å gjøre, passer med hentydningene og forbinder henne med kristne martyrer.

På samme måte, hva gjorde den gamle kvinnen i Fahrenheit 451?

De gammel Damen bestemte seg for å begå selvmord fordi hun sendte en melding om at bøker er for verdifulle til å leve uten. I Fahrenheit 451 , folk har bestemt at bøker er farlige, og vi bør leve uten dem. De har renset samfunnet for alle bøker.

For det andre, hva sier den gamle damen i filmen Fahrenheit 451? I første del av Fahrenheit 451 av den amerikanske forfatteren Ray Bradbury, den sier gammel kvinne , «Spill mannen, mester Ridley; vi skal i dag tenne et slikt lys, ved Guds nåde, i England, som jeg tror aldri skal slukkes.»

Deretter er spørsmålet, hvordan påvirket den gamle kvinnen Montag?

Raskt svar. De gammel dame velger å brenne med bøkene sine for å gi uttrykk for sin motstand mot praksisen med bokbrenning. Dette har åpenbart en negativ effekt på Montag , og han er overveldet av skyldfølelse.

Hva sier Beatty til den gamle kvinnen om bøker?

Menneskene i de bøker aldri levd. Kom igjen nå! Kaptein sier Beatty dette til kvinne hvis hus brannmennene ransaker. Han oppgir flere grunner bøker er forbudt, inkludert det bøker kan være motstridende, og menneskene og historiene er ikke ekte.

Anbefalt: