Hva er gratis på Zoosk?
Hva er gratis på Zoosk?

Video: Hva er gratis på Zoosk?

Video: Hva er gratis på Zoosk?
Video: Can You Send Messages On Zoosk Without Paying? 2024, Kan
Anonim

Zoosk Tilbud Gratis Medlemskap til AllUsers

For $0 kan medlemmer lage en profil, laste opp bilder, søke etter single innenfor dine spesifikke parametere, bla gjennom karusellen av medlemmer, se hvem som er online og/eller har sett profilen din, sende virtuelle "Blink" og motta chatteforespørsler og meldinger.

Spørsmålet er også, kan du bruke Zoosk gratis?

Du kan bruke Zoosk gratis , men uten å betale for plattformen, du kan ikke sende meldinger eller chatte med matchene dine. Zoosk tilbyr imidlertid en unik myntfordel for alle medlemmer ( gratis eller betale). Zoosk mynter, som deres medlemskap, kommer i pakker.

Foruten ovenfor, har zoosk en aktiveringsavgift? Zoosk lader ikke lenger en aktiveringsavgift Tidligere har mange nettdatere klaget på Zoosk's engangs $24,95 aktiveringsavgift . Selv om Zoosk gjør det spør om medlemmer vil legge til PremiumMessaging til planen deres for ytterligere $9,99 per måned, men det er en valgfri funksjon.

Foruten ovenfor, koster zoosk penger?

Her er de gjeldende månedlige prisene oppført for en Zoosk abonnement: $12,49/md i seks måneder. $19,98/md i tre måneder. $29,95/md for én måned.

Er zoosk bare et oppkoblingssted?

Helt enkelt, Zoosk er en standby nettstedet - det er enkelt, populært og pålitelig. Det har eksistert for alltid, men det fortsetter å forbedre seg. Det spiller ingen rolle om du ser etter casual oppkoblinger , eller en livspartner, Zoosk kan stige for å møte dine online dating behov.

Anbefalt: