Hva betyr de fargede prikkene på Zoosk?
Hva betyr de fargede prikkene på Zoosk?

Video: Hva betyr de fargede prikkene på Zoosk?

Video: Hva betyr de fargede prikkene på Zoosk?
Video: Zoosk Review - Is Zoosk a scam? 5 crucial comparisons in 2022 2024, Kan
Anonim

Hvis det er en grønn punktum eller indikator på noens profil som sier at han eller hun er online nå, det midler den personen er aktiv på for øyeblikket Zoosk . Hvis det er en blå punktum eller indikator på noens profil som sier at han eller hun var nylig på nett, det midler vedkommende besøkte Zoosk minst én gang i løpet av de siste syv dagene.

På samme måte spørs det, hva betyr en GRÅ prikk på Zoosk?

Online (grønn punktum ) – Aktiv i løpet av de siste 2 timene. Nylig på nett (oransje punktum ) – Aktiv for 2-24 timer siden. Inaktiv ( grå prikk ) – Aktiv for mer enn 24 timer siden.

Videre, hva betyr det når noen ser deg på Zoosk? Profilen visninger at du motta er ikke alltid ekte, og det er heller ikke mange av "likes" du få. Zoosk bruker denne taktikken som en måte å lokke folk i Topay for tjenesten. Hvis du la merke til en "visning" på profilen din, og klikk på den for å se hvem det er, vil den umiddelbart spørre du for betaling å sende melding til personen.

Man kan også spørre, hva betyr et smil på Zoosk?

Smiler og liker Smilende på noen eller å like profilen deres er en morsom måte å fortelle ham eller henne at du liker dem. Når du velger Smil eller liker, en melding vil sendes til vedkommende.

Hvordan kan du se om du er blokkert på Zoosk?

Klikk på din Zoosk visningsnavn øverst i høyre hjørne av din skjerm. Velg Kontoinnstillinger fra rullegardinmenyen. Plukke ut Blokkert Medlemmer i venstrenavigasjonen. Dette vil ta du til din blokkert medlemsside hvor du kan se en liste over personer du ' har blokkert.

Anbefalt: