Hva er hovedkonflikten i Djevelens aritmetikk?
Hva er hovedkonflikten i Djevelens aritmetikk?

Video: Hva er hovedkonflikten i Djevelens aritmetikk?

Video: Hva er hovedkonflikten i Djevelens aritmetikk?
Video: Generalisert aritmetikk 2024, April
Anonim

Det åpenbare stor konflikt av Djevelens aritmetikk er Holocaust. Gjennom historien finner hovedpersonen, Hannah, seg selv transportert inn i en periode da den nazistiske regjeringen systematisk fengslet, slavebundet og myrdet jøder som henne selv.

På samme måte, hva er hovedhendelsene i Devil's Arithmetic?

De viktigste hendelsene i The Djevelens aritmetikk er Hannahs transport til fortiden, og hennes opplevelser i Holocaust. Hannah er bare en vanlig amerikansk tenåring som tilfeldigvis er jøde.

hvem er hovedpersonen i The Devil's Arithmetic? Hannah

Når det gjelder dette, hva er klimakset til The Devil's Arithmetic?

Klimaks . De klimaks av historien begynner når Gitl vekker Chaya en natt for å plutselig varsle henne om at de skal rømme fra konsentrasjonsleiren umiddelbart. Hun hadde faktisk laget en plan for denne prosedyren, men hadde ikke fortalt Chaya av frykt for at hemmeligheten ikke ville være trygg med denne unge jenta.

Hva er den fallende handlingen til Djevelens aritmetikk?

Rising Handling De fallende handling den Djevelens aritmetikk er når nazistene dreper Shmuel og Fayge og Wolfe bærer Fayges døde kropp inn i Liliths hule. Den andre oppgangen handling i The Djevelens aritmetikk er når nazistene kommer for å ta alle fra Fayge og Shmuels bryllup til konsentrasjonsleirene.

Anbefalt: