Hva er emnene under aritmetikk?
Hva er emnene under aritmetikk?

Video: Hva er emnene under aritmetikk?

Video: Hva er emnene under aritmetikk?
Video: Generalisert aritmetikk 2024, Kan
Anonim

Det er grunnlaget for å studere andre grener av matematikk. Emner i Aritmetikk inkluderer hele tall, stedsverdier, addisjon, subtraksjon, multiplikasjon, divisjon, factoring, brøker, desimaler, eksponenter, vitenskapelige notasjoner, prosenter, heltall, proporsjoner og ordproblemer.

Følgelig, hvilke kapitler er inkludert i aritmetikk?

Anmeldelsen av aritmetikk begynner med heltall, brøker og desimaler og går videre til reelle tall. Det grunnleggende aritmetikk operasjoner med addisjon, subtraksjon, multiplikasjon og divisjon er diskutert, sammen med eksponenter og røtter. De kapittel ender med begrepene forholdstall og prosent.

Foruten ovenfor, hva er enkel aritmetikk? Fra Wikipedia, den frie encyklopedi. Aritmetikk er et navn for arbeid med tall. Det er en del av matematikken. De fire grunnleggende aritmetikk operasjoner er addisjon, subtraksjon, multiplikasjon og divisjon. Hardere aritmetikk inkluderer å jobbe med fortegnede tall, brøker og desimaler, og ta potenser og røtter.

På samme måte spørs det, hva er pensum for aritmetikk?

Detaljert kapittelvis pensum for Quantitative AptitudeSection for SSC CGL 2018-19 eksamen

Kategori Kapitler
ARITMETIKK Tallsystem
Brøker og desimaler
Kvadratrøtter
Prosentdel

Hva er de aritmetiske operasjonene?

Det grunnleggende aritmetiske operasjoner for reelle tall er addisjon, subtraksjon, multiplikasjon og divisjon. Det grunnleggende aritmetikk egenskaper er de kommutative, assosiative og distributive egenskapene.

Anbefalt: