Hva sier Holden om DB?
Hva sier Holden om DB?

Video: Hva sier Holden om DB?

Video: Hva sier Holden om DB?
Video: Menu for 1-2 days for a family. Simple foods - delicious recipes, quick and easy! 2024, April
Anonim

Holden relaterer det D. B . var en «vanlig forfatter» da han bodde hjemme, og han skrev en «fantastisk bok med noveller, Den hemmelige gullfisken». Men, Holden bemerker: "Nå som han er ute i Hollywood, D. B . [er] å være prostituert." Han legger til: "Hvis det er en ting jeg hater, så er det filmene."

På samme måte, hva representerer DB for Holden?

D. B . er Holdens eldre bror er manusforfatter i Hollywood. Han pleide å skrive gode historier - så bra, faktisk det Holden krediterer ham (to ganger) for å være favorittforfatteren hans. D. B . er høyden av falskhet i Holdens tankene fordi han har ofret kunsten sin (skrive historier) for penger (skrive manus).

Spørsmålet er deretter, hva er Holdens holdning til livet? Selv om han er intelligent og følsom, Holden forteller med en kynisk og sløv stemme. Han finner hykleriet og styggedommen av verden rundt ham nesten uutholdelig, og gjennom sin kynisme prøver han å beskytte seg mot smerten og skuffelsen av voksen verden.

Spørsmålet er også hvilket kapittel Holden snakker om DB?

Sammendrag: Kapittel 21 Holden tærne til D. B .sitt rom, fordi Phoebe liker å sove der når D. B . er i Hollywood. Han opplever at Phoebe sover fredelig, og han bemerker at barn, i motsetning til voksne, alltid ser fredelige ut når de sover.

Hva føler Holden om at broren DB har blitt manusforfatter?

Holden er eldre bror er en representant for det estetiske temaet til den ekte kunstneren som selger ut. Holden misliker filmene fordi han synes de er "falske" og manipulerende; han kjennes at hans bror har prostituert seg av å bli manusforfatter . Som Salinger, D. B.

Anbefalt: