Hva er romersk feber sykdom?
Hva er romersk feber sykdom?

Video: Hva er romersk feber sykdom?

Video: Hva er romersk feber sykdom?
Video: Hva var den romerske antikken? 2024, April
Anonim

romersk feber. ondartet tertian, falciparum eller estivoautumnal feber , tidligere utbredt i Roman Campagna og i byen Roma; forårsaket av Plasmodium falciparum. En foreldet betegnelse for malaria, som ble så navngitt som sykdom ble tilskrevet mala aria-italiensk for "dårlig luft"

Ved siden av dette, hva betyr romersk feber?

Det dobbelte betydning av " Romersk feber " er at det bokstavelig talt refererer til en febersyk sykdom som man er mottakelig for i den kjølige luften etter solnedgang, og billedlig talt til en febrilsk kamp om Delphin Slade av to kvinner som var rivaler for hans kjærlighet.

Foruten ovenfor, hva er bakgrunnen for historien Roman Fever? i '' Romersk feber '' av Edith Wharton, det er tre hovedinnstillinger. Hovedtyngden av historie foregår i 'dagens' (for karakterene) Roma. Alida og Grace sitter på en terrasse med utsikt over Roman Forum, diskuterer fortiden deres. Den andre setting for historien er New York City, også tidligere.

I denne forbindelse, hva symboliserer strikking i romersk feber?

Ansleys strikking spiller en sentral rolle i historien, da den varsler historiens klimaks og symboliserer forholdet mellom fru Ansley og fru Slade.

Hva heter de to damene i Wharton's Roman Fever?

Grace Ansley og Alida Slade er middelaldrende amerikanske kvinner som besøker Roma med døtrene deres, Barbara Ansley og Jenny Slade. Kvinnene bor på Manhattan, New York, og har vært venner siden de møttes i Roma for tjuefem år siden.

Anbefalt: