Hva er betydningen av Jerikos murer?
Hva er betydningen av Jerikos murer?

Video: Hva er betydningen av Jerikos murer?

Video: Hva er betydningen av Jerikos murer?
Video: Bibelhistorier - Josva og Jerikos murer 2024, April
Anonim

De Jerikos murer representerer økende muligheter for oss i vårt forhold til Herren. Han vet allerede at vi kan overvinne dem i hans styrke, men VI trenger å lære det. La oss gjøre en ting klart: Gud setter aldri en Jerikos mur i livet vårt for å beseire oss.

Dessuten, hva er den bibelske betydningen av Jeriko?

Byen av Jeriko huskes for historien i Josvas bok i bibel angående dens ødeleggelse av israelittene. Årsaken til de tidligste bosetningene er kildene som finnes i og nær byen. Disse kildene forsyner området med nok vann til å opprettholde en stor befolkning.

Man kan også spørre seg hvorfor Gud brakte Jerikos murer? Den bibelske beretningen Josva, lederen for israelittene, sendte to spioner til Jeriko , den første byen i Kanaan som de bestemte seg for å erobre, og oppdaget at landet var i frykt for dem og deres Gud . Israelittene marsjerte rundt vegger en gang hver dag i seks dager med prestene som bar paktens ark.

Dessuten, hva sier Bibelen om Jerikos murer?

"De (Josva og israelittene) marsjerte rundt Jerikos vegger i dagevis, " sier Meagan, 7. "På den syvende dagen blåste de i hornene og de vegger kom veltende ned, og de ropte. Du kan aldri holde Gud utenfor huset ditt, selv om du prøvde." Som J. T., 8, sier , "Det lærer oss at Gud er sterkere enn vegger ."

Hva er Jeriko-murene dine?

en " Jeriko "er hvilken som helst vegg , ting, sted, idé, atferdsmønster, holdning eller frykt som hindrer oss i å følge Gud til det neste løftestedet han har planlagt for våre liv. Vi må løfte oss våre øyne for å se Jesus. Vi må falle på våre ansikter for å velge Jesus. Vi må ta av våre sko for å kjenne Jesus.

Anbefalt: