Innholdsfortegnelse:

Hva er tankesett for vekst av fast tankesett?
Hva er tankesett for vekst av fast tankesett?
Anonim

I følge Dweck , når en student har en fixed mindset , de tror at deres grunnleggende evner, intelligens og talenter er det fikset egenskaper. I en vekst tankesett Imidlertid tror studentene at deres evner og intelligens kan utvikles med innsats, læring og utholdenhet.

Spørsmålet er også, hva er en definisjon av fast tankesett?

I en fast tankesett , folk tror at deres grunnleggende egenskaper, som deres intelligens eller talent, ganske enkelt er det fikset egenskaper. De bruker tiden sin på å dokumentere sin intelligens eller talent i stedet for å utvikle dem. De tror også at talent alene skaper suksess - uten innsats. De tar feil.

Er det i tillegg dårlig å ha en fast tankegang? Fordelene med en vekst tankesett kan virke mobvis, men de fleste av oss er skyldige i ha et fast tankesett i visse situasjoner. Det kan være farlig fordi a fixed mindset kan ofte hindre viktig kompetanseutvikling og vekst , som kan sabotere din helse og lykke på langs.

Så, hva er et fast tankesett eksempel?

Til eksempel : I en fast tankesett , du tror "Hun er en naturlig født sanger" eller "Jeg er rett og slett ikke flink til å danse." I en vekst tankesett , du tror «Alle kan være gode på alt. Ferdighet kommer bare fra trening.» De fast tankesett mener problemer er ødeleggende.

Hvordan kommer du fra et fast tankesett til et veksttankesett?

Hvordan endre tankesett

  1. Forstå hvordan hjernen lærer.
  2. Endre hva du tror om talent.
  3. Trinn 1: Lær å høre din faste "stemme".
  4. Trinn 2: Gjenkjenne at du har et valg.
  5. Trinn 3: Snakk tilbake til det med en stemme for vekst.
  6. Trinn 4: Ta handlingen for veksttankegangen.

Anbefalt: