Innholdsfortegnelse:

Hva er meningen med Forestate?
Hva er meningen med Forestate?

Video: Hva er meningen med Forestate?

Video: Hva er meningen med Forestate?
Video: Russian Cosmism: A Foretaste of Revolution | Marina Simakova 2024, Mars
Anonim

substantiv. en liten og delvis opplevelse, kunnskap eller smak av noe som kommer i fremtiden; forventning.

Også å vite er, hvordan bruker du forsmak i en setning?

forsmak Setningseksempler

  1. Katie," sa hun til hushjelpen, "ta med prinsessen hennes grå kjole, så skal du se, Mademoiselle Bourienne, hvordan jeg skal ordne det," la hun til og smilte med en forsmak av kunstnerisk nytelse.
  2. Gutten hadde en bitter forsmak på livet.

For det andre, hva betyr høy eiendom? n en person som anses som ikke-eksisterende eller uviktig; en ikke-enhet. Person. n (kristendom) noen av de tre hypostasene som eksisterer som forskjellige i den ene Gud og utgjør treenigheten. De er den første personen, Faderen, den andre personen, Sønnen og den tredje personen, Den Hellige Ånd. -person.

Derav, hva er meningen med guddommelig?

guddommelig . «Å feile er menneskelig, å tilgi guddommelig betyr at alle gjør feil, men vi bør prøve å være som gud og tilgi hverandre. guddommelig betyr i utgangspunktet å forholde seg til, komme fra eller som Gud eller en gud.

Er advarsel et verb?

verb (brukt med gjenstand) for å gi beskjed, råd eller antydninger til (en person, gruppe, etc.) om fare, forestående ondskap, mulig skade eller noe annet ugunstig: De advart ham av et komplott mot ham. Hun var advart at livet hennes var i fare. å oppfordre eller råde til å være forsiktig; forsiktig: til varsle en uforsiktig sjåfør.

Anbefalt: