Hva er meningen med mai desember-romantikk?
Hva er meningen med mai desember-romantikk?

Video: Hva er meningen med mai desember-romantikk?

Video: Hva er meningen med mai desember-romantikk?
Video: Откровения. Массажист (16 серия) 2024, April
Anonim

En "mai- Desemberromantikk" (eller "Mai og desemberromantikk ") er når noen i livets "mai" eller "vår" (ungdom) er romantisk involvert med noen i " desember» eller «vinter " av livet (gammel alder ). Ordtaket er fra en sang, "An Old Man Would Be Wooing", en ballade fra minst 1818.

Med dette i betraktning, hva er et mai desember-forhold?

EN Kan – Desemberromantikk er en eldgammel betegnelse på en amorøs forhold mellom to personer med stor aldersforskjell. De fleste kjærlighetsforhold starter lykkelig med det første, men ny forskning finner at tilfredsstillelse i Kan – desember forhold har en grense.

For det andre, fungerer mai desember-romanser? Eksperter mener det Kan - desember forhold kan faktisk arbeid . "På noen måter, forhold , der det er åpenbare forskjeller, kan dra nytte av det faktum at de krever omtanke og oppmerksomhet tidlig," forklarer Lundquist. "Alder er en av de minst sannsynlige faktorene for lykke i et forhold," sier hun.

På samme måte kan du spørre, hva er en mai-september-romantikk?

kan - september - romanse . Substantiv. (flertall Kan - September-romanser ) A romantisk forhold der den ene partneren er betydelig eldre enn den andre. Den 40 år gamle mannen og hans 20 år gamle kjæreste var involvert i en Kan - Septemberromantikk.

Kan store aldersgap forhold fungere?

Forskning viser imidlertid at større de aldersgap jo flere vanskeligheter et par vil ansikt og jo større er risikoen for skilsmisse. ' Par på ulike livsstadier også oppleve forskjeller i finansiell og karrieremessig stabilitet og dette kan ha innvirkning på forhold , sa fru Loisel.

Anbefalt: