Hva er en sykepleieplan og hvorfor er den nødvendig?
Hva er en sykepleieplan og hvorfor er den nødvendig?

Video: Hva er en sykepleieplan og hvorfor er den nødvendig?

Video: Hva er en sykepleieplan og hvorfor er den nødvendig?
Video: Tiltaksplan 2024, April
Anonim

Pleieplaner gi retning for individualiserte omsorg av klienten. EN omsorgsplan kommer fra hver pasients unike liste over diagnoser og bør organiseres etter den enkeltes spesifikke behov . Kontinuitet av omsorg . De omsorgsplan er et middel til å kommunisere og organisere handlingene til en konstant i endring sykepleie personale.

Bare så, hva er inkludert i en sykepleieplan?

EN omsorgsplan inkluderer følgende komponenter: vurdering, diagnose , forventede resultater, intervensjoner, begrunnelse og evaluering. Pleieplaner gjøre det mulig for intervensjoner å bli registrert og deres effektivitet vurdert. Planer for sykepleie gi kontinuitet i omsorg , sikkerhet, kvalitet omsorg og etterlevelse.

Videre, hva er fordelene med en omsorgsplan? Pleieplanlegging arbeider på tvers av ulike populasjoner og adresserer ulikheter. Fagfolk rapporterte om forbedret kunnskap og ferdigheter, og større arbeidstilfredshet. Praksis rapporterte bedre organisering og teamarbeid. Produktivitet forbedret - omsorgsplanlegging er kostnadsnøytralt på praksisnivå, er det besparelser for noen.

Spørsmålet er også hvorfor er sykepleievurdering og omsorgsplanlegging viktig?

De betydning av evaluering i omsorg leveranse. evaluering er den første delen av sykepleie prosess, og danner dermed grunnlaget for omsorgsplan . De viktig krav om nøyaktig evaluering er å se pasienter helhetlig og dermed identifisere deres reelle behov.

Hva beskriver en omsorgsplan?

De omsorgsplan er et middel for å kommunisere og organisere handlingene til et pleiepersonell i stadig endring. Pleieplaner hjelpe til med å undervise i dokumentasjon. De omsorgsplan bør nærmere bestemt disposisjon hvilke observasjoner som skal gjøres, hvilke sykepleiehandlinger som skal utføres, og hvilke instruksjoner klienten eller familiemedlemmer krever.

Anbefalt: