Finnes det en Fullmetal Alchemist-film?
Finnes det en Fullmetal Alchemist-film?

Video: Finnes det en Fullmetal Alchemist-film?

Video: Finnes det en Fullmetal Alchemist-film?
Video: Fullmetal Alchemist Live Action Trailer (Netflix) 2024, Kan
Anonim

" Alkymist of Steel") er et japansk darkfantasy science fiction-eventyr fra 2017 film regissert av FumihikoSori, med Ryosuke Yamada, Tsubasa Honda og Dean Fujioka i hovedrollene og basert på mangaserien med samme navn av Hiromu Arakawa, som dekker de fire første bindene av den originale historien. 1. desember 2017.

I forhold til dette, hvor mange Fullmetal Alchemist-filmer er det?

????? (Hagane no Renkinjutsushi)

Originalt løp 28. februar 2003 – 22. april 2010 Volumer 10 Anime Fullmetal Alchemist (2003-anime) Conqueror ofShamballa (2005-film) Fullmetal Alchemist Brotherhood (2009-anime) The Sacred Star of Milos (2011-film)

Kommer Fullmetal Alchemist også tilbake? Full Metal Alchemist er tilbake , etter syv år gjenoppstår den populære franchisen med live-actionfilmen og tilsynelatende ny manga. For første gang på syv år har Hiromu Arakawa annonsert at hun blir det tilbake til Fullmetall alkymist.

Med tanke på dette, er Fullmetal Alchemist-filmen kanon?

er slutten på " Fullmetall Alkymist "Den Film Canon eller ikke? 2003-serien følger ikke mangaen etter et visst punkt, og har bare en anime-slutt. Det er det derfor heller ikke kanon . Dette skjedde fordi FullMetal Alchemist manga fikk en animasjonstilpasning mens historien fortsatt var i gang.

Er Fullmetal Alchemist live action-filmen bra?

De god nyheter om bo - handling ' Fullmetal alkymist ' film fra Netflix og Warner Bros. er at når det er dumt, er det gøy. For de som likte anime, og for de som aldri har sett det før, er det definitivt en verdig film å se på.

Anbefalt: