Hva symboliserer rødfargen i kinesisk kultur?
Hva symboliserer rødfargen i kinesisk kultur?

Video: Hva symboliserer rødfargen i kinesisk kultur?

Video: Hva symboliserer rødfargen i kinesisk kultur?
Video: AVSNITT 2, DEL 1. KONSUMENTBETEENDEN & KINESISK KULTUR: VILKA ÄR DE KINESISKA KONSUMENTERNA? 2024, April
Anonim

rød er en populær farge i Kinesisk kultur , som symboliserer flaks, glede og lykke. Det representerer også feiring, vitalitet og fruktbarhet intradisjonelt Kinesisk fargesymbolikk . rød er det tradisjonelle farge båret av kinesisk bruder, som det er trodd mot det onde.

På denne måten, hva betyr rødt i kinesisk kultur?

rød - Brann: rød er en lykkebringende så vel som en populær farge i kinesisk kultur . Det symboliserer slakt, lykke og glede. Det representerer også sommersesongen og den sørlige retningen. Det er fargen som bæres av bruder, siden den antas å være en gunstig farge for å bekjempe ondskap.

Spørsmålet er deretter hva farger betyr i kinesisk kultur? Gamle kinesisk folk så på svart som kongen av farger . I dag, kinesisk kultur forbinder det med ondskap og tristhet. Det representerer uhell og må ikke bæres til gunstige anledninger som bryllup og begravelser. De kinesisk Ordet for svart er 'hei' som står for uflaks, uregelmessighet og ulovlighet.

Tilsvarende, hva betyr fargen rød for kinesisk nyttår?

rød , som korresponderer med ild, symboliserer lykke og glede. Rødt er funnet overalt under Kinesisk nyttår og andre høytidsfeiringer og familiesammenkomster. A rød konvolutt er en pengegave som er gitt inn kinesisk samfunnet i ferier eller spesielle anledninger. De rød farge av pakken symboliserer lykke.

Hva symboliserer rødt i Asia?

Rødt symboliserer spenning, energi, lidenskap, handling, kjærlighet og fare i vestlige kulturer. Det er også assosiert med kommunisme og revolusjon i land som Russland asiatisk kulturer rødt er en veldig viktig farge-it symboliserer lykke til, glede, velstand, feiring, lykke og et langt liv.

Anbefalt: