Hvilke synder straffes strengest og hvorfor?
Hvilke synder straffes strengest og hvorfor?

Video: Hvilke synder straffes strengest og hvorfor?

Video: Hvilke synder straffes strengest og hvorfor?
Video: Strik og sludder #111 2024, Kan
Anonim

De synder altså straffet strengest er de som oppstår fra en ondsinnet vilje. Blant synder av ondskap, synder av svindel er mer alvorlig enn synder av kraft.

Følgelig, hvem blir straffet ved å bli nedsenket i en kokende bek eller tjære?

I Canto 21 of Inferno traff Virgil og Dante litt av en veisperring i den femte bolgia, der grafterne er straffet ved å bli nedsenket i kokende bek . Hvis disse synderne tør prøve å komme over det glødende tjære , demoner kjent som Blacktalons skyver dem tilbake under med kroker.

I tillegg, hva lærer Dante om synd og straff i infernoet? Under sin reise gjennom helvete, Dante ser det synd må straffes fordi det går imot Gud og verdens fullkommenhet. Dessuten lærer han det synd fungerer på et kontinuum fra minst forferdelig til avskyelig forferdelig; synder er straffet ved å vurdere alvoret til synd begått av synderen.

Man kan også spørre, hvorfor er syndene i de dypere kretsene moralsk verre enn de høyere?

De synder i de dypere sirkler er moralsk verre enn de høyere kretser fordi hver bestemt straff er valgt for å gjenspeile naturen til synd som den straffer, og ligner den i form.

Hva er syndene ved inkontinens?

Synder av inkontinens Dette betyr at de mangler måtehold, disiplin eller tilbakeholdenhet på ett eller flere områder av livet. Disse kretsene inneholder syndere som er lystne, fråtsere, spendere eller hamstre, og ''vrede'' eller ''mutte.

Anbefalt: