Hva er meningen med samarbeidende skole?
Hva er meningen med samarbeidende skole?

Video: Hva er meningen med samarbeidende skole?

Video: Hva er meningen med samarbeidende skole?
Video: Baldi i en ekte skole! Prøver å overleve i skolen! En merkelig måte å få estimater på 2024, Kan
Anonim

Samarbeidende skoler . Det er en offentlig grunnskole eller høyskole skole institusjon hvor lærerstudenter skal ha sin praksisundervisning utenfor campus. Samarbeider Lærere. Dette er lærere som bistår lærerstudentene i deres praksisopplæring.

Med tanke på dette, hva er samarbeidende rektor?

SAMARBEIDENDE REKTOR Som pedagogisk leder for skolen hvor praksislæreren er plassert, er den rektors rolle i programmet er avgjørende for dets suksess. Han/hun forventes å ta en direkte og aktiv del i å legge til rette for praksisundervisningsopplevelsen.

Man kan også spørre seg hvorfor vi må følge retningslinjene og prosedyrene til den samarbeidende skolen? Retningslinjer er viktige fordi de hjelper en skole etablere regler og prosedyrer og skape kvalitetsstandarder for læring og sikkerhet, samt forventninger og ansvarlighet. Uten disse, skoler ville mangler struktur og funksjon nødvendig å gi det pedagogiske behov av studenter.

På samme måte kan man spørre seg, hva er meningen med samarbeidende lærer?

De Samarbeidende lærer er definert som en lærer med minimum tre år undervisning erfaring og en mastergrad som veileder en lærer kandidat i området der kandidaten oppnår sin sertifisering.

Får samarbeidende lærere betalt?

Færre enn tre fjerdedeler (70,8 prosent) av de undersøkte høgskolene og universitetene rapporterte pengeutbetalinger til samarbeidende lærere som veiledet studenten lærere . Disse varierte fra et minimum på $25 til et maksimum på $500. Gjennomsnittlig betaling var $112.

Anbefalt: