Hvordan gjør du et spansk verb negativt?
Hvordan gjør du et spansk verb negativt?

Video: Hvordan gjør du et spansk verb negativt?

Video: Hvordan gjør du et spansk verb negativt?
Video: Refleksive verb spansk - hva er det og hvordan bøyer vi dem? 2024, Kan
Anonim

Du har sannsynligvis aldri vurdert det ord gjør eller gjør som en del av en negativ setning på engelsk, men det må du huske spansk bruker ingen hjelp verb til gjøre En setning negativ . De plasserer rett og slett et nei foran verb . Ikke prøv å oversette ord "gjør" eller "gjør" til noen spansk setning.

Dessuten, hvordan gjør du en spansk setning negativ?

Den mest grunnleggende måten å gjøre en setning negativ i spansk er bruksnr. Nei plasseres rett foran verbet, med mindre verbet er innledet av et objekt, i så fall bør du sette nei foran objektet. Eksempler: Ingen soya de America.

hva er de negative ordene på spansk? Forstå negative ord

Positiv Ubestemt Negativ Ubestemt Oversettelse
algo nada ingenting
alguien nadie ingen / ingen
alguno ningún ikke noen
cualquier ninguno/a ingen

Dessuten, hvordan lager du et verb negativt?

Til gjøre En setning negativ på fransk må du bruke to negativ vilkår. Den første er "ne" (eller "n' " hvis ordet begynner med en vokal) og den andre kan være den vanligste "pas" eller en annen som "pluss", "rien", "jamais", " personne".

Hvordan skriver du en negativ uttalelse?

Negativ setninger er deklarative uttalelser . Det vil si at de videresender informasjon som antas å være sann. Negativ setninger er vanligvis dannet ved å legge til ordet "ikke" etter hjelpeverbet. De mest populære hjelpeverbene er en form for "å være", inkludert "er", "er", "er", "var" og "var".

Anbefalt: