Hva er Hessen-testen for sykepleiere?
Hva er Hessen-testen for sykepleiere?

Video: Hva er Hessen-testen for sykepleiere?

Video: Hva er Hessen-testen for sykepleiere?
Video: Hvordan utføre selvtest for korona 2024, Kan
Anonim

Hva er HESI eksamen? De HESI er en eksamen som brukes av skoler for opptak til deres sykepleie program. Eksamen brukes til å forutsi om studenten vil lykkes i sin sykepleie program.

På denne måten, hvor mange spørsmål er det på HESI-opptaksprøven?

Hver del av HESI A2 inneholder 25-50 spørsmål . Alle vitenskapsseksjoner inneholder 25 spørsmål , mens alle matematikk- og engelskseksjoner inneholder 50 spørsmål . Det eneste unntaket er Leseforståelse, som inneholder 47 spørsmål.

Dessuten, hva heter opptaksprøven i sykepleie? Du kan også høre det kalt HESI A2, HESI Admission Assessment Eksamen , eller Evolve Reach A2. Det er en av flere tester som brukes for å gi opptak til sykepleie skoler. Andre er Opptaksprøve til sykepleier (NET) og Test av essensielle akademiske ferdigheter (TEAS).

På samme måte kan du spørre, hva er forskjellen mellom HESI og Nclex?

Selv om HESI og NCLEX eksamen er både sykepleierkunnskapsvurderinger, det primære forskjell er hensikten bak testene. I stedet HESI gir øvelse for studentene før de tar NCLEX , og forbereder dem på den typen spørsmål de vil se på deres faktiske lisenseksamen.

Er te vanskeligere enn HESI?

Når det gjelder disse opptaksprøvene, velger noen skoler å kreve det TE 6 mens andre skoler krever det HESI A2 eksamen. Men hva er forskjellen mellom de to? Begge eksamenene er laget for å virkelig få deg til å tenke, og noen vil kanskje si at en eksamen er vanskeligere enn den andre.

Anbefalt: