Hva er sykepleiere pliktig å melde fra?
Hva er sykepleiere pliktig å melde fra?

Video: Hva er sykepleiere pliktig å melde fra?

Video: Hva er sykepleiere pliktig å melde fra?
Video: Hva gjør en sykepleier? 2024, Kan
Anonim

Sykepleiere og obligatorisk Rapportering Lover. Føderale og statlige lover krever at visse individer, spesielt de som jobber i helsevesenet, med eldre, med barn og andre sårbare befolkninger, har en bekreftende plikt til å rapportere til et spesifisert statlig organ når vold forekommer mot disse befolkningene.

Med tanke på dette, må sykepleiere rapportere overgrep?

Å være i frontlinjen av helsevesenet, sykepleiere har trengte dessverre rapportere tilfeller av misbruke og omsorgssvikt. Som pålagt er de opplært til å identifisere tegn og symptomer på misbruke eller forsømmelse og er nødvendig ved lov til rapportere deres funn.

Dessuten, hva er obligatorisk å rapportere til CNO? I henhold til lov om regulerte helseyrker, 1991, er arbeidsgivere forpliktet til rapporter til CNO oppsigelsen eller hensikten om å avslutte en sykepleiers arbeidsforhold på grunn av yrkesmessig uredelighet, inhabilitet eller inkompetanse.

Hva betyr mandat rapportering i denne forbindelse?

EN mandat reporter er en person som på grunn av sitt yrke er lovpålagt rapportere noen mistanke om barnemishandling eller forsømmelse overfor relevante myndigheter. Disse lovene er på plass for å forhindre at barn blir misbrukt og for å få slutt på mulig overgrep eller omsorgssvikt på et tidligst mulig stadium.

Er skolesykepleiere pålagt reportere?

Skolesykepleier – Rapportering og anerkjennelse av overgrep. Mandat journalister er enkeltpersoner ansvarlige for rapportering mistenkt overgrep eller omsorgssvikt. Unnlatelse av å rapportere mistenkt misbruk eller omsorgssvikt kan føre til sivile eller strafferettslige straffer. Skole fagfolk er mandat journalister.

Anbefalt: