Innholdsfortegnelse:

Hvordan kan jeg finne ut om den tyske hyrden min er gravid?
Hvordan kan jeg finne ut om den tyske hyrden min er gravid?

Video: Hvordan kan jeg finne ut om den tyske hyrden min er gravid?

Video: Hvordan kan jeg finne ut om den tyske hyrden min er gravid?
Video: Немецкая овчарка перед родами Случка(вязка) Возможные проблемы Малоплодие Беременность Роды у собак 2024, Kan
Anonim

6 tegn på graviditet hos hunder

  • Redusert aktivitet. Hvis hunden din blir lett utmattet eller bruker mer tid på å sove, det kan tyde på at hun er det gravid .
  • Endringer i appetitt.
  • Uvanlig oppførsel.
  • Forstørrede eller misfargede brystvorter.
  • Vektøkning og forstørret mage.
  • Hekkeadferd.

Tilsvarende, hvor lenge er en schæfer drektig?

Den normale drektighetsperioden hos hunder er omtrent 63 dager fra unnfangelsen, selv om dette kan variere med flere dager.

På samme måte, hvordan vet du om hunden din er gravid? Under din besøk, din veterinær kan bruk ultralyd for å se de voksende valpene så tidlig som 3 uker etter. Ultralyd er trygt under svangerskap . Hvis du ikke ta din hund til veterinæren til hennes 4. uke av svangerskap , legen kan føle hundens mage for å bekrefte at valper er på vei.

I denne forbindelse, hvor lenge etter paring kan du fortelle at en hund er drektig?

Svangerskap i hunder , også kalt svangerskapsperioden, varierer normalt fra 57-65 dager med et gjennomsnitt på 63 dager. Med en planlagt oppdrett , du bør registrere den nøyaktige datoen for paring . Hvis det er toparinger, noter datoene og forvent fødsel til oppstår mellom 63 og 65 dager senere.

Endrer hunder svangerskapsatferd?

Det er imidlertid normalt for gravide hunder å oppleve morgenkvalme fra hormonelle Endringer , som også kan påvirke appetitten. Dette er en normal oppførsel til gravide hunder når de begynner å oppleve hekkingstrang. En annen endring i oppførsel av gravide hunder er deres oppførsel.

Anbefalt: