Hvorfor er tidligere hensyn ikke god omtanke?
Hvorfor er tidligere hensyn ikke god omtanke?

Video: Hvorfor er tidligere hensyn ikke god omtanke?

Video: Hvorfor er tidligere hensyn ikke god omtanke?
Video: Не делайте это в понедельник, чтобы не впустить беды и нищету в дом. Народные приметы 2024, Kan
Anonim

Når en ny kontrakt er skrevet, tidligere vurdering vil ikke telle som betraktning for formålet med kontrakten. Tidligere vurdering kan ikke inkluderes i en kontrakt, hovedsakelig fordi den gjorde det ikke gagne løftegiveren eller utgjøre noen risiko for løftemottakeren. For at en kontrakt skal være gyldig, må den absolutt inneholde betraktning.

Så, er tidligere vurdering en gyldig vurdering?

Tidligere vurdering vil vanligvis ikke bli gjenkjent som gyldig hensyn for en nåværende kontrakt. Derfor unnlatelse av å ha riktig betraktning vil resultere i en uhåndhevbar, ugyldig kontrakt. Det er selvfølgelig med mindre det eksisterer et unntak, for eksempel gjeldende estoppel.

Spørsmålet er deretter om fremtidig vurdering er god omtanke? "Forbi betraktning er nei betraktning ": betraktning må være "executory" eller "executory", men ikke "past"; det er, betraktning må leveres i nåtid eller i framtid , men ting gjort på forhånd kan ikke være det god omtanke.

Hva betyr tidligere betraktning?

Tidligere vurdering er definert som en handling utført før en kontrakt er laget. Den er omtanke at er allerede gitt eller noen handling som er allerede utført og kan derfor ikke induseres av den andre partens ting, handling eller løfte i bytte.

Hva er et utført vederlag?

utført vederlag . Noe gitt eller akseptert i retur for et løfte hvis lovede handling er utført. Se også utførelseshensyn.

Anbefalt: