Kan du ha en gylden løve tamarin som kjæledyr?
Kan du ha en gylden løve tamarin som kjæledyr?

Video: Kan du ha en gylden løve tamarin som kjæledyr?

Video: Kan du ha en gylden løve tamarin som kjæledyr?
Video: Romeo & Juliet: EVERYTHING You Need In One Video 2024, Kan
Anonim

Hvorfor burde vi unngå å ha gyldne løvetamariner aper som kjæledyr ? Mange grunner: De er ville dyr som, selv om de er veldig attraktive, trenge mer spesifikk omsorg enn gjennomsnittspersonen kan sørge for: habitat, kostholdsbehov osv. De som er i fangenskap bør holdes i egnede habitater som de som er tilgjengelige i en god dyrehage.

Bare så, er tamariner gode kjæledyr?

Miljøberikelse i silkeaper i fangenskap og Tamarins De er: god fysisk helse, avlsuksess og et dyrs evne til å tilegne seg og beholde atferdsferdigheter som er nødvendige for å mestre det naturlige miljøet på en vellykket måte.

På samme måte, hvordan kan vi hjelpe Golden Lion Tamarin? Beskytt og opprettholde GLT-populasjoner - Undersøk og overvåk GLT-er i deres opprinnelige habitat for å bedre forstå deres behov og gjenkjenne potensielle trusler. Planteskogskorridorer - Koble sammen skogfragmenter og GLT-ene som bor der, noe som gir en sunnere GLT-populasjon på lang sikt.

Bare så, er gullløve-tamariner farlige?

Disse interessante dyrene er truet, det samme er mange av skogene de lever i. Brasils atlantiske kystregnskoger forsvinner på grunn av stadig voksende hogst, jordbruk og industri, og dessverre gylden løve tamarin er i fare å forsvinne med dem.

Hvor mange babyer kan en gylden løve tamarin få?

Golden Lion Tamarin Fakta

Kingdom: Fem grupper som klassifiserer alle levende ting Animalia
Habitat: Det spesifikke området der dyret lever Lavlands tropisk skog
Gjennomsnittlig kullstørrelse: Gjennomsnittlig antall babyer født på en gang 2
Hovedbytte: Maten som dyret får energi fra Frukt, insekter, små pattedyr, små krypdyr

Anbefalt: