Er Gatorade eller Pedialyte bedre for dehydrering?
Er Gatorade eller Pedialyte bedre for dehydrering?

Video: Er Gatorade eller Pedialyte bedre for dehydrering?

Video: Er Gatorade eller Pedialyte bedre for dehydrering?
Video: Which is better? Gatorade or Pedialyte? 2024, Kan
Anonim

Gatorade : Gatorade er en sportsdrikk ment å bekjempe dehydrering bedre enn vann. Det gjør visstnok dette bedre enn vanlig gammelt vann ved å pakke inn kalium og natrium, som begge er elektrolytter. Pedialytt har mye natrium og kalium, men mindre kalorier og mindre sukker enn Gatorade.

På denne måten, er Gatorade bra for dehydrering?

den ' god ' av Gatorade Når du trener, er det viktig å holde seg hydrert. Vann er den mest logiske formen for hydrering. Men sportsdrinkslike Gatorade inneholder sukker og elektrolytter som natrium og kalium. Sportsdrikker kan bidra til å erstatte det vi mister under lengre trening, spesielt i varmen.

I tillegg hydrerer Pedialyte bedre enn vann? Likevel rehydrerer med en drink som Pedialytt gjør det mulig for kroppen å fylle på og beholde væsker og essensielle elektrolytter lenger enn vanlig vann . Bunnlinjen: Mål å lage vann ditt nr. 1 valg for hydrering. Men Pedialytt kan ha fordeler hvis du føler deg spesielt dehydrert etter en lang eller varm løpetur.

Vet også, er Pedialyte bra for dehydrering?

I mer enn 50 år, Pedialytt har hjulpet mennesker i alle aldre med å erstatte både væsker og elektrolytter de får i seg på grunn av utfordrende øyeblikk dehydrering . Støttet av avansert vitenskap, Pedialytt inneholder den optimale balansen mellom sukker og elektrolytter for rask rehydrering.

Er appelsinjuice bra for dehydrering?

Grønnsak juice er bedre for hydrering enn fruktjuice fordi de naturlige sukkerene som finnes i frukt kan hemme hydrering. Dessuten, fruktjuice har en tendens til å ha en konsentrert form for sukker. Men hvis du er glad i fruktjuice , appelsinjuice kan være en god alternativ da den inneholder mange elektrolytter.

Anbefalt: