Er det bedre å ha en stor familie eller en liten familie?
Er det bedre å ha en stor familie eller en liten familie?

Video: Er det bedre å ha en stor familie eller en liten familie?

Video: Er det bedre å ha en stor familie eller en liten familie?
Video: ASMR SIRI 🍏🤪 Iphone Виртуальный Ассистент Сири АСМР / Virtual Assistant 2024, April
Anonim

Foreldre ha mindre gjøremål enn i stor familie og de kan tilbringe mer tid med barn og de kan gå sammen til forskjellige steder. Det er også lettere å holde ting godt organisert. Små familier ofte ha mer penger, fordi det er mindre kostnader til mat, klær og annet.

Dessuten, hva er fordelene med liten familiestørrelse?

Barn i små familier , spesielt første- og enebarn, har en tendens til å ha høyere skole- og personlige prestasjonsnivåer enn barn med større familier . De økonomiske kostnadene ved å opprettholde en husholdning er lavere. Det er lettere for begge foreldre å kombinere karrierer med familie liv.

Vet også, hva er fordelene ved å ha en stor familie? EN større familie får fordel av barn som aldri er ensomme og som lett har måttet dele og få venner. Store familier har ofte mer moro og en unnskyldning for å komme seg ut mer. Barn fra a stor familie setter mer pris på søsknene deres når de er eldre enn de ville gjort når de er yngre.

Med tanke på dette, er store familier bedre?

De er også bedre ved å være foreldre selv – og mindre sannsynlighet for å trenge Supernannys råd – fordi de har mer erfaring med å se hvordan det gjøres. Barn fra større familier komme i færre kamper, og er bedre på å få og beholde venner. I større familier det er mer vekt på sparsommelighet.

Er mindre familier bedre enn større essay?

En annen grunn små familier er bedre enn store familier er at barna vil få mer oppmerksomhet fra foreldrene sine. I tillegg kommer barna i småfamilier ha like muligheter sammenlignet med de i store familier . Penger og andre ressurser deles ut på færre barn.

Anbefalt: