Er Sacred Games sann historie?
Er Sacred Games sann historie?

Video: Er Sacred Games sann historie?

Video: Er Sacred Games sann historie?
Video: История / Эволюция Sacred 2024, April
Anonim

Hellige spill er basert på Vikram Chandras kritikerroste roman fra 2006 med samme navn. SacredGames er ikke en ekte historie , men boken og Netflix-serien kombinerer skjønnlitteratur med ekte historiske hendelser og hindumytologi. Mange av temaene gjennom serien er aktuelle i dag.

Dessuten, er hellige spill basert på sann historie?

Showet er basert på Vikram Chandras thrillerroman fra 2006 Hellige spill . Nr 3. Den har 8 episoder, hver er omtrent 45 minutter lang.

Kommer Sacred Games 3 på samme måte? Siden det ennå ikke er bekreftet at det kommer tilbake, er det ennå ikke gitt ut informasjon om Hellige spill årstid 3 . Sartaj Singh-skuespilleren Saif Ali Khan snakket om en tredje sesong til Press Trust of India. Han sa avslørt til Indianpublication: Denne historien slutter på slutten av denne sesongen.

Man kan også spørre seg hvem som er gaitonde i det virkelige liv?

Nawazuddin Siddiqui

Hvem er de tre fedrene til Ganesh Gaitonde?

I Sacred Games, Gaitonde har vokst opp og hater hans tre fedre . Først er hans biologiske far , og de to andre var hans gudfedre i kriminalitet på forskjellige tidspunkter i livet. Sekund far var Salim Kaka (Nawab Shah) og han anså Guruji (Pankaj Tripathi) for å være hans tredje far . Gurujis historie vil utfolde seg i sesong 2.

Anbefalt: