Hva er Emmanuel College kjent for?
Hva er Emmanuel College kjent for?

Video: Hva er Emmanuel College kjent for?

Video: Hva er Emmanuel College kjent for?
Video: Добро пожаловать в кампус Святого Павла Emmanuel College 2024, Kan
Anonim

Akademisk liv kl Emmanuel College (Massachusetts)

De mest populære hovedfag på Emmanuel College inkluderer: Biologiske og biomedisinske vitenskaper; Psykologi; Forretnings-, ledelses-, markedsførings- og relaterte støttetjenester; Samfunnsfag; og utdanning.

Spørsmålet er også, er Emmanuel College en god skole?

Emmanuel etter min mening er en flott universitetet på grunn av sitt fokus på akademiske og karriereorienterte praksisplasser. Emmanuel er en veldig liten skole som gir mulighet for små klassestørrelser, en-til-en-relasjoner med professorer, og campus der alle kjenner navnet ditt.

På samme måte, er Emmanuel College vanskelig å komme inn på? I fjor ble det tatt opp 4.443 av 5.770 søkere Emmanuel College en enkel skole til komme inn i med svært gode sjanser for aksept forutsatt at du oppfyller kravene. Faglig sett har den det vanskelig krav til opptaksprøveresultater, generelt ta opp studenter som scorer i topp 34 prosent.

Med tanke på dette, hvilken GPA trenger du for å komme inn på Emmanuel College?

Den gjennomsnittlige GPA på Emmanuel College er 3,74. Med en GPA av 3,74, Emmanuel College krever du å være over gjennomsnittet i videregående klasse. Du 'll trenge minst en blanding av A-er og B-er, med flere A-er enn B-er.

Er Emmanuel College en skole for alle jenter?

Emmanuel College (EC) er en privat sampedagogisk romersk-katolsk liberal kunst høyskole i Boston, Massachusetts. I 2001 ble Høyskole ble offisielt en sampedagogisk institusjon. Det er medlem av Høyskoler fra Fenway-konsortiet.

Anbefalt: