Er NSCA akkreditert?
Er NSCA akkreditert?

Video: Er NSCA akkreditert?

Video: Er NSCA akkreditert?
Video: Ветровая установка с вертикальной неподвижной осью 2024, Kan
Anonim

Det er viktig å merke seg at NSCA sertifiseringsprogram er akkreditert av Institute for Credentialing Excellence (ICE) som opprettet National Commission for Certifying Agencies (NCCA), som akkrediterer legitimasjonsorganisasjoner. Den foreslåtte utdanningen akkreditering er helt adskilt.

I forhold til dette, er NSCA en god sertifisering?

NSCA . NSCA-sertifisering har eksistert ganske lenge. Det er en av de mest anerkjente sertifiseringer i bransjen. De er så godt anerkjent at opplæringsbøkene deres brukes som pensum på enkelte høyskoler og universiteter.

På samme måte, hvor mye koster det å få NSCA-sertifisert? NSCA eksamen koste avviker; Hvis du er medlem, sertifiseringskostnader $300 og for ikke-medlemmer, det kostnader $435 for å ta eksamen. Hvordan mye koster NSCA-sertifisering ? NSCA eksamen koste avviker; Hvis du er medlem, sertifiseringskostnader $300 og for ikke-medlemmer, det kostnader $435 for å ta eksamen.

Dessuten, hva er en NSCA-sertifisering?

NSCA - Sertifisert Personlige trenere ( NSCA - CPT ®) er helse-/treningspersonell som ved hjelp av en individualisert tilnærming vurderer, motiverer, utdanner og trener klienter angående deres personlige helse- og treningsbehov.

Hvor lenge er NSCA gyldig?

For å forbli sertifisert , den NSCA krever at hver sertifisert individuelle opprettholde gjeldende HLR/AED sertifisering , fullfør Continuing Education Units (CEU), og betal en resertifiseringsavgift hvert tredje år.

Anbefalt: