Kan ikke-betalende Zoosk-medlemmer lese meldinger?
Kan ikke-betalende Zoosk-medlemmer lese meldinger?
Anonim

Som den anonyme brukeren sa, du kan ikke se meldinger på Zoosk uten abonnement. Men du trenger ikke nødvendigvis betale for å se dem. Hva jeg anbefaler folk gjøre til Zoosk og Match er på jakt etter afreetrial.

Folk spør også, kan gratis Zoosk-medlemmer sende meldinger?

Med en grunnleggende konto kan du kan bare bla gjennom og liker andre brukere. Hvis du vil lese eller sende noen meldinger , du må betale for det. Mens andre nettsteder som OkCupid, Tinder og Bumble har en robust gratis alternativ som lar deg lese, sende , og motta meldinger , Zoosk gjør det ikke.

Deretter er spørsmålet, hva betyr det når noen ser deg på Zoosk? Profilen visninger at du motta er ikke alltid ekte, og heller ikke mange av "likes" du få. Zoosk bruker denne taktikken som en måte å lokke folk i topay for tjenesten. Hvis du la merke til en "visning" på profilen din, og klikk på den for å se hvem det er, vil det umiddelbart spørre du for betaling for å sende melding til personen.

På samme måte spør folk, må du betale for å få meldinger på Zoosk?

Vær oppmerksom på at bruk av Zoosk's funksjoner som sending meldinger og chatting krever en betalt abonnement og det begge deler betalt abonnenter og gratis medlemmer kan være nødvendig å kjøpe Zoosk mynter for å låse opp og adgang visse premium-funksjoner, for eksempel å koble til personer som ha vist interesse for du på karusellen.

Kan du bruke Zoosk gratis?

Du kan bruke Zoosk gratis , men uten å betale for plattformen, du kan ikke sende meldinger eller chatte med matchene dine. Zoosk tilbyr imidlertid en unik myntfordel for alle medlemmer ( gratis eller betale). Zoosk mynter, som deres medlemskap, kommer i pakker.

Anbefalt: