Forbedrer helårsskole testresultatene?
Forbedrer helårsskole testresultatene?

Video: Forbedrer helårsskole testresultatene?

Video: Forbedrer helårsskole testresultatene?
Video: Chokoladeboller 2024, Kan
Anonim

År - runde skoler Ikke gjør det Øke Læring, studiefunn. En sosiolog fant det over en full år , matte og lesing testresultatene ble forbedret omtrent like mye for barn i år - rundt skoler som de gjorde for studenter som har skoler fulgt en tradisjonell ni-måneders kalender.

Også å vite er, hvorfor er helårsskole dårlig?

År - rundt skoler område dårlig idé. År - rundt skoler begrense sommerferier for familier. De tillater heller ikke studenter å reise på leir eller ta på seg sommerjobber for å tjene penger for fremtiden. For mange pauser forstyrrer læringen.

På samme måte, påvirker helårsskole idretten? År - rund skolegang, med sine kortere og hyppigere pauser, kan forstyrre jobbmuligheter, så vel som ikke- skole i slekt sport og aktiviteter som sommerleirer og parker og rekreasjonsaktiviteter.

På samme måte spørs det, har studenter nytte av sommerferien?

5 grunner Sommerferie Å studere er bra for Studenter og skoler. Sommerferie er det perfekte tidspunktet for å hjelpe studenter forberede seg til høstloven. Ikke bare gjøre de fordel fra den utvidede tidsrammen, som gjør at de kan dekke mer materiale, men tillegg av sommer testforberedelser kan også bidra til å forhindre " sommer lysbilde".

Hvorfor er helårsskole gunstig?

De fleste elevene er vant til den tradisjonelle kalenderen skoleår . Imidlertid et alt helårs skole kan være gunstig på grunn av begrensede lengre ferieperioder. I tillegg har elevene mindre sjanse for å glemme materiale. Studentene trenger ikke gjennomgå materiale lært før ferier når de kommer tilbake til skole.

Anbefalt: