Hva er det eldste en 18-åring kan date?
Hva er det eldste en 18-åring kan date?

Video: Hva er det eldste en 18-åring kan date?

Video: Hva er det eldste en 18-åring kan date?
Video: SpaceX Starship Stacked and Tested, NASA SLS Rolls to the Pad, Record Falcon 9 landing 2024, April
Anonim

De eldste en 18 år gammel bør date er en som er 25 år gammel . Personen som er 25 år gammel er foran deg med 7 år i livet og 25 år er når hjernen din utvikler seg fullt ut.

Spørsmålet er også, er det lovlig å date en 18-åring?

Det er egentlig ikke noe ulovlig med det 18 år gammel "dater" en 15 år gammel . Det blir imidlertid en lovlig problem hvis "dating" betyr "å ha seksuelle forhold." Hvis du har sex med dette 18 år gammel fyr, så begår han en forbrytelse som kan gjøre ham til en sexforbryter.

Spørsmålet er deretter, er 19 en god alder å begynne å date? American Academy of Pediatrics bemerker at det er gjennomsnittlig jenter begynne å date så tidlig som 12 og et halvt år, og gutter et år eldre. Men det er kanskje ikke den typen" dating " du bilder.

På samme måte kan man spørre seg, hvilken aldersgruppe er 19?

WHO definerer "ungdom" som individer i 10- 19 år aldersgruppe og 'Ungdom' som 15-24 år aldersgruppe . Mens "Unge" dekker aldersgruppe 10-24 år.

Hva er en normal aldersgruppe for dating?

De Dating Ligning: ½ (din alder ) +7. EN felles Tommelfingerregel, i hvert fall på internett, er at det er greit å være interessert i noen «halvparten av alder pluss syv år. I følge denne regelen ville det ikke være skummelt for en 30-åring å gjøre det Dato en 22-åring, men en 18-åring ville være forbudt.

Anbefalt: