Er Abraham Lincoln i Bibelen?
Er Abraham Lincoln i Bibelen?

Video: Er Abraham Lincoln i Bibelen?

Video: Er Abraham Lincoln i Bibelen?
Video: Как поэтапно нарисовать Авраама Линкольна 2024, Kan
Anonim

De Lincoln Bibelen er den bibel eid av presidenten Abraham Lincoln , og ble senere brukt av Barack Obama ved hans innsettelser i 2009 og 2013, samt innsettelsen av Donald Trump i 2017. Lincoln familien donerte bibel til Library of Congress, som inkluderer det i samlingen deres.

Spørsmålet er også, hva sa Abraham Lincoln om Bibelen?

I 1864 presenterte noen tidligere slaver i Maryland Lincoln med en gave av en bibel . I følge en rapport, Lincoln svarte: Med hensyn til denne flotte boken må jeg bare gjøre det si , det er den beste gaven Gud har gitt mennesket. Alt det gode Frelseren ga til verden ble formidlet gjennom denne boken.

hvilken bibel brukes til presidentinnsettelse? De bibel har senere vært brukt i innsettelse seremonier fra flere andre amerikanske presidenter . De bibel er King James-versjonen, datert 1767, komplett med apokryfene og forseggjort supplert med de historiske, astronomiske og juridiske dataene fra den perioden.

Spørsmålet er også, hvilken nasjonalitet var president Lincoln?

amerikansk

Var Lincoln en kveker?

Det hevder forfatteren Lincoln og amerikansk kvekere delte lignende religiøse følelser og en standhaftig tro på slaveriets umoral. kvekere periodisk besøkt Lincoln under krigen, og ga ham ifølge Kashatus trygghet og åndelig veiledning.

Anbefalt: