Hva sier Bibelen om mestring?
Hva sier Bibelen om mestring?

Video: Hva sier Bibelen om mestring?

Video: Hva sier Bibelen om mestring?
Video: Hva sier Bibelen om endetiden og de siste dager? 2024, Kan
Anonim

Salme 118:8 "Det er bedre å sette sin lit til Herren enn å sette sin lit til mennesker." Romerne 15:13 «Måtte håpets Gud fylle dere med all glede og fred, idet dere stoler på ham, så dere kan flyte over av håp ved Den Hellige Ånds kraft. 2. Kongebok 20:5 “… Jeg har hørt din bønn og sett dine tårer; Jeg vil helbrede deg.»

På samme måte spørs det hva Bibelen sier om seier?

John 1:5 5 Lyset skinner i mørket, og mørket har ikke overvinne den. Romerne 8:37 Nei, i alt dette er vi mer enn seierherrer ved ham som elsket oss. 1 John 4:4 Dere, kjære barn, er fra Gud og har overvinne dem, for den som er i deg er større enn den som er i verden.

hva sier Bibelen om mestring av stress? Gjøre ikke vær bekymret for noe, men i alt, ved bønn og begjæring, med takk, fremlegg dine ønsker for Gud. Og Guds fred, som overgår all forstand, skal bevare deres hjerter og tanker i Kristus Jesus» (Filipperne 4:6-7).

Man kan også spørre, sier Bibelen at man ikke skal stresse?

Ikke bli redd, og ikke vær forferdet, for Herren din Gud er med deg hvor enn du går. De gode nyhetene: Med Guds kjærlighet bak oss, der er ingen grunn til å bli redd i møte med understreke eller frykt. Med hans store kraft har vi kan gjøre hva som helst.

Hva sier Gud om helsen din?

Bibelen lærer det Gud verdier våre fysiske kropper. Gjøre ikke være klok på din egne øyne; frykt de HERRE og unngå det onde. Dette vil bringe Helse til din kropp og næring til din bein» (Ordspråkene 3:7 – 8; se også 5. Mosebok 30:15 – 16).

Anbefalt: