Hva mener du med materiell selv?
Hva mener du med materiell selv?

Video: Hva mener du med materiell selv?

Video: Hva mener du med materiell selv?
Video: Собаку бросили в лесу с коробкой макарон. История собаки по имени Ринго. 2024, Kan
Anonim

1. Materielt selv . De materielle selv refererer til materielle gjenstander, personer eller steder som bærer betegnelsen min eller min. To underklasser av materiell selv kan skilles ut: Det kroppslige selv - og det ekstrakorporale (utover kroppen) selv -.

Med dette i betraktning, hva er de fire komponentene i det materielle selvet?

De materielle selv består av: vår kropp, klær, nærmeste familie og hjem.

Videre, hva er fysisk selv ifølge William James? Fysisk selv . Fysisk selv refererer til kroppen, denne fantastiske beholderen og komplekse, finjusterte maskinen som vi kommuniserer med miljøet vårt og medvesener. William James betraktet kroppen som den første kilden til sansning og nødvendig for opprinnelse og vedlikehold av personlighet.

På samme måte kan du spørre, hva er bestanddelene i selvet?

Komponentene som utgjør det kaller han materialet selv -, det sosiale selv -, det åndelige selv -, og det rene egoet. Materialet selv - er ikke bare kroppen, men en manns nærmeste eiendeler og slektninger.

Hva er åndelig selv i å forstå selvet?

Åndelig selv -omsorg er aktiviteten vi engasjerer oss i for å finne og nære en følelse av tilknytning til en høyere makt og mening for livene våre. Det er mange åndelig stier og åndelig støttesystemer. Noen av oss kan finne det en bestemt åndelig sti føles riktig og hjelper oss å finne mening og forståelse for livet.

Anbefalt: