Hva er noen elementer ved materiell fattigdom som forklarer og gir eksempler?
Hva er noen elementer ved materiell fattigdom som forklarer og gir eksempler?

Video: Hva er noen elementer ved materiell fattigdom som forklarer og gir eksempler?

Video: Hva er noen elementer ved materiell fattigdom som forklarer og gir eksempler?
Video: The Third Industrial Revolution: A Radical New Sharing Economy 2024, Kan
Anonim

Så ikke- materiell fattigdom vil inkludere mangel på ideer, mangel på utdanning, tap av ambisjoner osv. Materiell fattigdom er mangelen på tilstrekkelig materiale betyr å dekke grunnleggende behov. Mangelen på tilstrekkelig materiale midler kan omfatte mangel på mat, drikkevann, husly, klær eller medisiner.

På samme måte kan du spørre, hva er et moderne ord for å beskrive sjelefattigdom?

De ord er håpløshet eller depresjon. 5. Hvordan gjør dårlig i ånd» følge Kristi eksempel? De som er det dårlig i ånden følg stadig Kristi eksempel, som i sin inkarnasjon «tømte seg selv» (Fil 2:7) for sitt folks skyld.

Dessuten, hva er sjelefattigdom? fattigdom av sjel betyr at man er uten formål eller retning. det er dårlig. fattigdom av ånd betyr at man er fullstendig hengiven til gud.

Senere er spørsmålet hvorfor er materiell fattigdom skandaløs?

Betyr mangel på tilstrekkelig materiale betyr å dekke grunnleggende menneskelige behov. Denne typen fattigdom er skandaløst . Det manifesterer seg i mangelen på de nødvendige midlene for å overleve. Det store beviset på Guds kjærlighet til menneskeheten og hans store kjærlighet og medfølelse for fattige.

Hvordan er evangelisering et avskrekkende middel mot åndelig fattigdom?

Evangelisering bringer Kristi kjærlighet til de som er fattige ånd . For å opprettholde denne balansen må du vende tilbake til nestekjærlighetens dyd: av kjærlighet blir du tvunget til å fritt dele selv det som er "med rette" ditt med de som mangler ressurser.

Anbefalt: