Hva gjør du hvis navlestrengen er viklet rundt babyens hals?
Hva gjør du hvis navlestrengen er viklet rundt babyens hals?

Video: Hva gjør du hvis navlestrengen er viklet rundt babyens hals?

Video: Hva gjør du hvis navlestrengen er viklet rundt babyens hals?
Video: SpaceX Starship Stacked and Tested, NASA SLS Rolls to the Pad, Record Falcon 9 landing 2024, Kan
Anonim

Det er ennå ingen måte å forhindre nuchal på ledninger eller slappe av dem fra en babyens nakke i livmoren. Men når en baby er født med en nuchal ledning , legen din vil vet hva du skal gjøre fordi det skjer så ofte. De fargede delene av ultralyden viser at navlestreng er under babyens hake.

Følgelig, hvordan kan jeg forhindre at navlestrengen vikler seg rundt babyen min?

Det er ingen måte å forhindre eller behandle en nuchal ledning . Ingenting kan gjøres med det før levering. Helsepersonell sjekker for en ledning rundt halsen på hver enkelt baby født, og vanligvis er det så enkelt som å skli den forsiktig av slik at den ikke strammer rundt de babyens halsen gang den baby har begynt å puste.

På samme måte, hva er sjansene for navlestrengskvelning? I følge forskning fra Stillbirth Collaborative Research Network, navlestreng ulykker står for rundt 10 % av dødfødsler. 1? Mens folk ofte antar at dødsfallene er forårsaket ved et uhell kvelning , de er oftest et resultat av en plutselig forstyrrelse av blodtilførselen til babyen.

hvor ofte blir navlestrengene viklet rundt babyens hals?

En dobbel nuchal ledning inntreffer når de navlestreng wraps rundt de babyens nakke to ganger. Dette er også relativt vanlig, forekommer i omtrent to-sju prosent av fødslene. Den er også mulig for en nuchal ledning å være pakket inn mer enn to ganger.

Er normal levering mulig med nakkesnor?

Graviditet, fødsel og leveranse Forskning viser at å holde nakkestreng intakt resulterer i bedre resultater for både mor og baby. De ledning kan pakkes ut når barnet er født. Generelt løs nakkestrenger garanterer ikke behov for keisersnitt leveranse.

Anbefalt: