Hvordan får man evig liv i henhold til Bibelen?
Hvordan får man evig liv i henhold til Bibelen?

Video: Hvordan får man evig liv i henhold til Bibelen?

Video: Hvordan får man evig liv i henhold til Bibelen?
Video: Никогда никому не рассказывайте о этих главных вещах, чтобы избежать беды и банкротства 2024, Kan
Anonim

«For så høyt har Gud elsket verden at han ga sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal fortapes, men ha evig liv ." Dette er den sanne Gud og evig liv ." – 1. Joh 5:20. "De plagede skal spise og bli mette; de som søker ham, skal prise Herren.

Også å vite er, hva er evig liv ifølge Bibelen?

I Johannes 10:27-28 sier Jesus at: «Mine får hører min røst, og jeg kjenner dem, og de følger meg, og jeg gir dem evig liv ; og de skal aldri i evighet gå fortapt. Dette refererer til det personlige, hjerte til hjerte forholdet den kristne forventes å ha med Jesus.

hva sier Bibelen om for alltid? De bibel erklærer videre: «Ingen kan leve for alltid ; alle vil dø. De bibel hevder at Herren er den levende Gud som aldri dør, han lever for alltid og for alltid . Han er den evige konge. Hans styre er evig, og hans rike er evig (Daniel 4:34; 6:26; 1 Timoteus 1:17; Åpenbaringen 4:9; 11:15; 15:7).

Dessuten, hvordan får man evig liv?

Evig liv kommer som et resultat av Guds nåde. Det er Hans gave, ufortjent og ufortjent fra menneskehetens side, fritt gitt til mennesket. Disse versene gjør det klart det evig liv er ved Guds nåde gjennom tro på Jesus, ikke ved menneskets egen innsats eller lydighetsgjerninger.

Hva er forskjellen mellom evig liv og evig liv?

Teologisk " evig " betyr "ikke innenfor noen tidsbegrensning, utenfor tid og eksisterer uten en begynnelse eller slutt, som ånd"; mens " evig " betyr "den liv som ikke alltid eksisterte, men ble gitt til Gud, og det var for alltid, løpende i tiden, eller noe lignende, som har en begynnelse, men ingen slutt.»

Anbefalt: