Hvem er den greske guden Ares?
Hvem er den greske guden Ares?

Video: Hvem er den greske guden Ares?

Video: Hvem er den greske guden Ares?
Video: Hvem er den kuleste av deltakerne? | Kongen befaler | discovery+ Norge 2024, Kan
Anonim

gresk krigsgud. Ares er krigsguden, en av de tolv olympiske gudene og sønn av Zevs og Hera . I litteraturen representerer Ares det voldelige og fysiske utemmede aspektet av krig, som står i kontrast til Athena som representerer militær strategi og generalskap som intelligensens gudinne.

Med tanke på dette, hvem drepte krigsguden Ares?

Ares blir slått av Athena som støtter akaerne og slår ham ut med en stor stein. Han kommer også verre ut mot den akaiske helten Diomedes som til og med klarer å skade Gud med spydet, om enn med hjelp av Athena. Homer beskriver skriket til de sårede Ares som ropene fra 10 000 menn.

På samme måte forrådte Ares Zevs? Han hatet Zeus sin skapelsen (mann og kvinne) og han ønsket at den menneskelige sivilisasjonen skulle dø. Zevs , og dermed hatet ham enda mer. Den som ba til Ares ble drevet gal av Ares og ble deretter tvunget til å begå brutale, avskyelige handlinger av kalde, grusomme ondskap.

I denne forbindelse, hvordan ble Ares en gud?

Som Gud av krig han var en overlegen jager i kamp og forårsaket store blodsutgytelser og ødeleggelser hvor enn han gikk. Ares var grekers sønn guder Zevs og Hera. Zevs og Hera var kongen og dronningen av guder . Samtidig som Ares var fortsatt et spedbarn, han var fanget av to kjemper og satt i en bronsekrukke.

Er Ares kjærlighetens Gud?

ARES var olympieren Gud av krig, kamplyst og mannlighet. Denne siden beskriver kjærlighetene til Gud . De fleste av disse forekommer imidlertid bare i de gamle slektslistene uten tilhørende historie. Den mest betydningsfulle av kjærlighet -myter var historien om hans affære med gudinnen Afrodite.

Anbefalt: