Hvilke farger hadde aztekerne på seg?
Hvilke farger hadde aztekerne på seg?

Video: Hvilke farger hadde aztekerne på seg?

Video: Hvilke farger hadde aztekerne på seg?
Video: Aztekerriket, en introduksjon 2024, Kan
Anonim

Norsk: Hver farge var verdifull for aztekerne, men det var ti eller så som hadde en spesiell betydning: sannsynligvis var den viktigste blå- turkis , fordi turkis og jadesteiner tilsvarte gull og sølv for spanjolene.

Her, hvilke farger brukte aztekerne?

  • Rød. Rødt er en av de vanligste fargene i aztekisk kunst. Den ble brukt i piktogrammer, keramikk, masker, smykker og kroppspynt.
  • Gul. Gult er ofte funnet i aztekisk kunst.
  • Turkis. Turkis finnes i mange fremtredende aztekiske stykker, spesielt de som symboliserer religiøse figurer.

For det andre, hvilken farge er aztekisk gull? Aztec Gold-fargen består av 76% rødt, 60% grønt og 33% blått. I absolutt RGB enheter (der minimum er 0 og maksimum er 255) er det 193 røde, 153 grønne og 84 blå. Med andre ord RGB koden til Aztec Gold-fargen er rgb (193, 153, 84).

På denne måten, hva slags klær hadde aztekerne på seg?

De Aztec menn hadde på seg lendeklede og lange kapper. Kvinnene hadde lange skjørt og bluser. Fattige mennesker vevde vanligvis sine egne klut og laget sine egne klær . Det var konens ansvar å lage klær.

Hvordan så aztekerne ut?

De Aztec Fysisk Utseende . De Aztekerne var korte og tykke, mennene er sjelden mer enn 5 fot 6 inches høye (Den gjennomsnittlige høyden for menn på 1600-tallet mellom 5'5 - 5'8) og kvinnene mer delikat bygget med en gjennomsnittlig høyde på ca 4 fot 8 inches. Kvinnene lar håret vokse langt.

Anbefalt: