Hva er Romeo og Julie-loven i Utah?
Hva er Romeo og Julie-loven i Utah?

Video: Hva er Romeo og Julie-loven i Utah?

Video: Hva er Romeo og Julie-loven i Utah?
Video: TCHAIKOVSKY. ROMEO AND JULIET. 2024, April
Anonim

« Romeo og Julie Unntak

I Utah , det er en Romeo og Julie fritak for samtykke med sex mellom mindreårige som er nær alder og selv når den ene parten er mindreårig, men tiltalte er mindre enn syv (eller ti) år eldre enn den mindreårige (diskutert ovenfor). ( Utah Kode Ann. §§ 76-5-401.2, 76-5-401.3 (2018).)

Spørsmålet er også, kan en 18-åring date en 16-åring i Utah?

Utah er blant de få amerikanske statene som har separate samtykkealder for kvinner og menn. For kvinner, samtykkealderen i Utah er 16 år gammel . Mens for menn er det det 18 år gammel . Ingen personer under alder 18 , mann eller kvinne, kan lovlig samtykke til sex med en person som er over 10 år år eldre enn den mindreårige.

Foruten ovenfor, hvor gjelder Romeo og Julie-loven? Romeo og Julies lov i Texas. Her i Texas, en Romeo og Julies lov beskytter de som har seksuell omgang med de under 18 år, men flere vilkår må være oppfylt for å kvalifisere for den beskyttelsen.

Kan en 17-åring derfor date en 21-åring i Utah?

Det er ingen lov som hindrer en 19 år gammel fra dating en 17 år gammel . Men hvis du har seksuelle forhold du kunne har problemer med å ha sex med en mindreårig og bli siktet for det.

Kan en 20-åring date en 17-åring på lovlig vis?

Det er ikke noe ulovlig med en 20 åring dating en 17 åring . Imidlertid 17 år gamle foreldre kunne stoppe henne fra dating.

Anbefalt: