Hva slags arbeid gjorde Gregor før sin metamorfose?
Hva slags arbeid gjorde Gregor før sin metamorfose?
Anonim

omreisende selger

Følgelig, hva var Gregors yrke før hans transformasjon?

Før forvandlingen hans , Gregor presenteres som en hardtarbeider, en som holder seg til jobben hans av plikt til hans familie, siden han er den eneste brødvinneren. Fordi han jobber så lange timer, Gregor bruker veldig lite tid hjemme med hans familie, og det ser ut til å være noe harme fra dem han er aldri der.

Deretter er spørsmålet hvorfor Gregor misliker jobben sin? Det avsløres tidlig i novellen at Gregor Samsa er en reisende selger, og han avskyr hans okkupasjon. Han misliker isolasjonen, repeterende karakter av arbeidet og de drenerende effektene av å stadig reise. Han klager, Å Gud, tenkte han, for en utmattende jobb Jeg har plukket ut for meg selv!

Med tanke på dette, hva var Gregors jobbmetamorfose?

Gregor Samsa - En reisende selger og hovedpersonen i historien. Gregor hater hans jobb men beholder den på grunn av forpliktelsene han føler til å betale ned farens gjeld og ta vare på familien. Han har forvandlet seg til en stor insekt og tilbringer resten av livet i den tilstanden.

Hvordan tvinger Mr Samsa Gregor tilbake til rommet sitt?

MR . Samsa jager Gregor tilbake på rommet sitt med spaserstokk, sammenrullet avis og ved stempling hans føtter og hvesende vilt. Gregor blir tatt i døråpningen som han er blir kjørt tilbake på rommet hans.

Anbefalt: