Hva skjedde i 2. akt av The Tempest?
Hva skjedde i 2. akt av The Tempest?

Video: Hva skjedde i 2. akt av The Tempest?

Video: Hva skjedde i 2. akt av The Tempest?
Video: The Tempest by William Shakespeare | Act 2, Scene 1 2024, Kan
Anonim

Sammendrag og Analyse Handling II: Scene 2 . Scenen åpner med at Caliban forbanner Prospero. Når han hører noen nærme seg, antar Caliban at det er en av Prosperos ånder, og kommer for å torturere ham igjen. Caliban faller til bakken og trekker kappen over kroppen, og lar bare føttene stikke ut.

På samme måte spørs det, hva skjer i 1. akt. Scene 2 av stormen?

Sammendrag og Analyse Handling JEG: Scene 2 . Scene 2 åpner på øya, med Prospero og Miranda som ser på skipet mens det blir kastet av stormen. Han forteller også Miranda at hun er uvitende om arven sin; Deretter forklarer han historien om hennes førstefødselsrett og om deres liv før de kom til øya.

Deretter er spørsmålet hvorfor de fleste karakterene sovner i stormen? De fleste karakterene sovner fordi Ariel fortryller dem når han entrer scenen, usynlig, ved å "spille høytidelig musikk" (540. 177-178). Dette er gjort slik at Ariel kan hør på Antonio og Sebastians plan og rapporter tilbake til Prospero slik at planen kan gå videre.

Dessuten, hva skjer i første akt av The Tempest?

Sammendrag . En voldsom storm raser rundt et lite skip på havet. Skipsføreren ber båtsmannen sin om å vekke sjøfolkene til handling og forhindre at skipet går på grunn av storm . Sebastian og Antonio forbanner båtsmannen i hans arbeid, og maskerer frykten deres med banning.

Hva skjer i 3. akt av The Tempest?

s celle med en tømmerstokk som misliker det fysiske arbeidet, men blir ansporet av tankene hans om Miranda som gråter når hun ser Ferdinand jobbe. Miranda kommer inn, med Prospero usett på avstand. Miranda ber Ferdinand om å hvile, og tror på faren sin på studiet.

Anbefalt: