Hvordan er ADHD-hjernen annerledes?
Hvordan er ADHD-hjernen annerledes?

Video: Hvordan er ADHD-hjernen annerledes?

Video: Hvordan er ADHD-hjernen annerledes?
Video: Sådan føles det at leve med ADHD 2024, Kan
Anonim

Funksjonen til Hjerne

Det er endringer i blodstrømmen til diverse områder av hjerner hos mennesker med ADHD sammenlignet med folk som ikke har ADHD . Inkludert redusert blodstrøm til visse prefrontale områder. Dette betyr at ADHD hjerne behandler informasjon annerledes enn en ikke- ADHD hjerne.

Med tanke på dette, hvordan er en ADHD-hjerne forskjellig fra en normal hjerne?

Det fant de hjerne størrelsen var annerledes mellom de to gruppene. Barn med ADHD hadde mindre hjerner med rundt 3 prosent, selv om det er viktig å påpeke at intelligens ikke påvirkes av hjerne størrelse. Studien fant også at visse områder av hjerne var mindre hos barn med mer alvorlige ADHD symptomer.

Dessuten, hvordan er en ADHD-hjerne? ADHD-hjerner har lave nivåer av en nevrotransmitter kalt noradrenalin. Noradrenalin er knyttet arm-i-arm med dopamin. Dopamin er det som hjelper til med å kontrollere hjernens belønnings- og nytelsessenter. De ADHD hjerne har svekket aktivitet i fire funksjonelle regioner av hjerne.

Deretter kan man også spørre, har personer med ADHD forskjellige hjerner?

Mennesker med ADHD har forskjellige hjerner . Laget med Sketch. Den største noensinne hjerne avbildningsstudie om oppmerksomhetsunderskudd hyperaktivitetsforstyrrelse har fikk forskere til å si at tilstanden bør betraktes som en nevrologisk lidelse, ikke bare en atferdsmessig lidelse.

Er ADHD en hjernesykdom?

Oppmerksomhetssvikt hyperaktivitet lidelse ( ADHD eller ADD) er en hjernesykdom med en rekke sannsynlige årsaker - selv om det medisinske miljøet fortsatt ikke kan finne ut nøyaktig hvilken som forklarer symptomene på ADHD . Det er en hjerne -basert, biologisk lidelse.

Anbefalt: