Hvordan er livet annerledes for Lyddie om sommeren og hvorfor?
Hvordan er livet annerledes for Lyddie om sommeren og hvorfor?

Video: Hvordan er livet annerledes for Lyddie om sommeren og hvorfor?

Video: Hvordan er livet annerledes for Lyddie om sommeren og hvorfor?
Video: Book-Byeing (or 3 Years on a Low Buy) or Booktube and Consumerism 2024, Kan
Anonim

Den andre viktigste sommer forskjell for Lyddie er en følelsesmessig/mental forskjell. Lyddie oppdager at hun har en hunger etter å lese og lære. Hun bruker mye av sommer forbedre sine litterære ferdigheter slik at hun kan kjøpe og lese sitt eget eksemplar av Oliver Twist.

Spørsmålet er også, hva kjøpte Lyddie i kapittel 11?

I Kapittel 11 , Lyddie slår seg til på bruket. Hun er dyktigere med vevstolene, men det som virkelig gjør henne glad er at Betsy om kveldene har lest for henne fra Oliver Twist. Lyddie blir oppslukt av historien, og gir Betsy ti cent til å betale for utlånsavgiften til biblioteket.

På samme måte, hva gjør den viktige Lyddie til en viktig beslutning? Da alle jentene begynte å gå Lyddie var først trist, men ble så hemmelig glad fordi hun innså at med alle de andre jentene borte kunne hun jobbe ekstra vevstoler og gjøre Ekstra penger. Halvveis i juli, Lyddie laget en stor beslutning . Hun bestemte seg for at hun skulle kjøpe sitt eget eksemplar av Oliver Twist.

Man kan også spørre seg hvordan brevet fra Lyddies mor påvirker henne?

De brev at Lyddie mottar fra moren hennes i kapittel 12 er virkelig en tragisk brev . I brev , Lyddie lærer det henne lillesøster, Agnes, er død og det henne mamma trenger mer penger for å hjelpe familien. Lyddie kan ikke ta sjansen på at dette skjer. Hjertet mitt er tungt, tenkte hun.

Hva skjedde i Lyddie Kapittel 12?

Lyddie oppholder seg på pensjonat for barn som jobber på bruket. I Kapittel 12 , Lyddie har jobbet på fabrikken en stund. Hun begynner å venne seg til det. En del av boka foregår på pensjonatet, hvor Lyddie får Oliver Twist.

Anbefalt: