Hva vil det si å tilbe Gud?
Hva vil det si å tilbe Gud?

Video: Hva vil det si å tilbe Gud?

Video: Hva vil det si å tilbe Gud?
Video: Hva er lovsang? (Del 1) 2024, Kan
Anonim

tilbedelse . Til tilbedelse er å vise mye kjærlighet og tilbedelse for noe. Religiøse troende tilbedelse guder, og mennesker kan tilbedelse andre mennesker og ting også. Tilbedelse er en ekstrem form for kjærlighet - det er en type utvilsomt hengivenhet. Hvis du tilbe Gud , da elsker du Gud så mye at du ikke spør ham i det hele tatt.

Hva betyr tilbedelse i Bibelen?

I kristendommen, tilbedelse er handlingen å tilskrive ærbødig ære og hyllest til Gud. I Det nye testamente brukes forskjellige ord for å referere til begrepet tilbedelse . Den ene er proskuneo ("til tilbedelse ") som betyr å bøye seg for Gud eller konger.

Dessuten, hva sier Bibelen om å tilbe Gud? Jesus hadde snakket med en samaritansk kvinne ved brønnen da han fortalte henne hva Gud ønsker i vår tilbedelse av han, ordtak " Gud er ånd, og de som tilbedelse han må tilbedelse i ånd og sannhet" (Johannes 4:24) så tilbedelse er bare sant tilbedelse hvis det er gjort i sannhet og i ånden.

På samme måte kan man spørre seg hvorfor vi tilber Gud?

Vi tilber Jesus på grunn av sin menneskelighet. Og vi tilber Jesus på grunn av sin ydmykhet. nåde av Gud , for å presentere kroppene deres som et levende offer, hellig og akseptabelt for Gud , som er din åndelige tilbedelse . Jeg gjentar Pauls ord, oppfordrer jeg du å gi alt til ham som ga alt for du ! Amen.

Hvordan priser og tilber du Gud?

Be til Gud for hjelp og til og med for et mirakel. Vet at Gud er bokstavelig talt til stede, bøy deg lavt for Ham i din sjel, sinn, ånd og kropp når du kan. Du er tempelet til Gud ifølge Kristus Jesus. Synge tilbedelse sanger eller salmer for Lord.

Anbefalt: