Hva vil det si å tro på 1 Gud?
Hva vil det si å tro på 1 Gud?

Video: Hva vil det si å tro på 1 Gud?

Video: Hva vil det si å tro på 1 Gud?
Video: Hva vil det si å leve i tro til Gud? Hvordan gjør man det, og fungerer det egentlig? 2024, Kan
Anonim

Monoteisme er troen på én gud . En smalere definisjon av monoteisme er troen på eksistensen av bare én gud som skapte verden, er allmektig og griper inn i verden.

I denne forbindelse, hva betyr det å tro på Jesu navn?

Til tro på Jesus ' Navn dermed blir til tro at Gud aktivt bryr seg om og aktivt går ut på å redde tapte sjeler. Som en kontrast, tenk på noen som tror på Guds eksistens, men som ikke tror at Gud virkelig bryr seg.

hva vil det si å tro på en religion? I religiøs vilkår, denne troen eller overbevisningen er kalt tro . Den er troen til en person som former hans eller hennes tenkning som igjen motiverer atferden på en bestemt måte. Selv om vi kan artikulere en tro og tilskrive handlingene våre til den troen, selve troen er en intern overbevisning.

Herav, hva sier Bibelen om Believe?

Troende er mer enn en erkjennelse av at bibel er sant. Når du virkelig tro i bibel , det vil drive deg til handling! «Men uten tro er det umulig å behage ham, for den som kommer til Gud, må tro at han er …” Hebreerne 11:6. Her står det skrevet at Gud er, ikke at Gud var!

Hva sier Bibelen om troen på Jesus?

'" Den gode nyheten: Hvis du tro på Jesus , vil du ha et evig liv med ham i himmelen, selv om du kan dø på jorden. "Jeg kan gjøre alt dette ved ham som styrker meg.» «For så høyt har Gud elsket verden at han ga sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv».

Anbefalt: