Innholdsfortegnelse:

Kan en notarius publicus signere en erklæring?
Kan en notarius publicus signere en erklæring?

Video: Kan en notarius publicus signere en erklæring?

Video: Kan en notarius publicus signere en erklæring?
Video: The Great Gildersleeve: The First Cold Snap / Appointed Water Commissioner / First Day on the Job 2024, April
Anonim

An erklæring er et dokument skriftlig erklæring innlevert av en affiliate som bevis i retten. For å være tillatt, erklæringer må være notarisert av a notarius publicus . En gang erkjenner affianten signering dokumentet for dets tiltenkte formål og tegn de erklæring , er dokumentet notarisert og blir en ed erklæring.

Med tanke på dette, hva er en attestert signaturerklæring?

An erklæring er en ed eller bekreftet erklæring avgitt før en notarius publicus offentlig eller enhver offentlig tjenestemann som har myndighet til å administrere eder. De notarius publicus må gi en ed eller bekreftelse til underskriveren(e), være vitne til signeringen av dokumentet og bekrefte dokumentet med en tjenestemann signatur og forsegle.

hvor får du en erklæring? Juridiske skjemaer for erklæringer kan finnes fra en rekke kilder, avhengig av formålet med å bruke erklæring . Generelt sett, en erklæring er en skriftlig erklæring som er sverget til å være sann under ed og signert i nærvær av en dommer eller notarius.

Herav, hvordan fyller jeg ut en notarius erklæring?

5 trinn til en riktig notarisering

  1. Trinn 1: Krev personlig utseende. Nesten hver stat krever at underskriveren personlig vises foran deg under notariseringen.
  2. Trinn 2: Sjekk over dokumentet.
  3. Trinn 3: Identifiser underskriveren nøye.
  4. Trinn 4: Registrer journaloppføringen din.
  5. Trinn 5: Fullfør notarialbeviset.
  6. En siste merknad: Gi aldri råd.

Hva er formålet med en erklæring?

An erklæring er en type bekreftet uttalelse eller visning, eller med andre ord, den inneholder en bekreftelse, noe som betyr at den er under ed eller straff for mened, og dette tjener som bevis på sannheten og kreves for rettsbehandling.

Anbefalt: