Hvem var medskyldig i den lovlydige filmborgeren?
Hvem var medskyldig i den lovlydige filmborgeren?

Video: Hvem var medskyldig i den lovlydige filmborgeren?

Video: Hvem var medskyldig i den lovlydige filmborgeren?
Video: Агата Кристи Аудиокнига Пуаро - Убийство На Поле Для Гольфа - гл. 21-23 - Аудиокниги Детективы 2024, April
Anonim

Abonner for $1/md. Foxx og Butler er et godt par i sin dystre besluttsomhet. Colm Meaney er underbrukt som Foxx sin partner; vi mistenker at han kan være medskyldig , gitt Lov av Economy of Characters, men kanskje han har en annen rolle å spille.

På samme måte spør folk, er lovlydige borgere en sann historie?

" Lovlydig borger " forteller historie av en mann og hans søken etter å avsløre det ødelagte rettssystemet. Clyde Shelton (Gerard Butler) ble vitne til det brutale drapet på sin kone og unge datter av to innbruddstyver som brøt seg inn i hjemmet hans. Dette er en film om feilene i det amerikanske rettssystemet.

I tillegg, er lovlydige borger en god film? Til syvende og sist er det en veldig bra film det kunne vært flott . “ Lovlydig borger ” er definitivt verdt å se. Ikke siden "Se7en" har vist seg at en seriemorder er så spennende. Hvis du elsker thrillere og kan takle litt gjørme, så legg denne film øverst på listen din.

På samme måte, hvordan døde dommeren i lovlydig borger?

Under et møte med Rice og Cantrell dømme er drept av et eksplosiv gjemt i mobiltelefonen hennes. Clyde forklarer Nick at drapene ikke handler om hevn, men rettssystemets feil. Han krever deretter å bli løslatt og alle anklager mot ham henlagt, ellers vil han "drepe alle".

Hva betyr en lovlydig borger?

lov - varig . adjektiv. EN lov - varig person adlyder alltid lov og anses for å være god og ærlig på grunn av dette. Vi tror at loven bør beskytte anstendig lov - fastboende borgere og deres eiendom.

Anbefalt: